Sök Meny
Såld

NACKA / Älta - Hedvigslund / Lillvägen 34, 1 tr

Välplanerade 2:a om 66 kvm som byggts om till en mini 3:a. I samband med ombyggnationen målades samtliga ytskikt om och nya golv lades in. Köket har fräschats upp med nya skåpsluckor och delvis nya vitvaror. Rymligt vardagsrum och två sovrum. Bostaden har fönster i flera väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en luftig känsla. Rymlig hörnbalkong i sydvästläge med uppsikt över den barnvänliga innergården. Här bor ni i en solid förening i barnvänliga Älta. Natur, fina badsjöar och motionsspår i nära anslutning till ditt boende. Från Älta går det bra busskommunikationer till både Slussen och Gullmarsplan samt även tvärförbindelser till Nacka, Haninge och Tyresö.

Sponsrade länkar
NACKA / Älta / Hedvigslund
Lillvägen 34, 1 tr
Slutpris: 2 740 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 4 010 kr/mån
Driftkostnad: 903 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Lillvägen