Sök Meny
Visningar
 • Måndag 23 oktober 19:30-20:00

  Öppen visning

 • Söndag 22 oktober 13:30-14:00

  Öppen visning

Boka
NACKA / Älta / Hedvigslund
Lillvägen 36
Utgångspris: Kalkyl 3 295 000 kr
Lämna bud
Boarea: 106 kvm
Avgift: 5 919 kr/mån
Driftkostnad: 827 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)

NACKA / Älta - Hedvigslund / Lillvägen 36

Sällan till salu - 4:a med egen ingång

Tillfälle att förvärva denna mycket fräscha och ljusa hörnlägenhet i 2-plan med hög trivselfaktor och egen ingång. Belägen i ett attraktivt och populärt område i Hedvigslund! Bostadens 106 m² är väldisponerade och erbjuder kök med generös matplats, helkaklad wc- och duschrum, tre sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum samt ett generöst vardagsrum. Uteplats och balkong i sydväst. Här bor du med ett centralt läge i natursköna Älta. Nära förskola, skola och bra busskommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö och övriga Nacka.

Sponsrade länkar
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Lekplats på gården
Älta Ishall
Älta Ishall
Stavsborgs BP
Stavsborgs BP
Älta Tennishall
Älta Tennishall
Älta IP
Älta IP
Ältasjön vid Älta IP
Ältasjön vid Älta IP
Utegym vid Älta IP
Utegym vid Älta IP
Hellasgården
Hellasgården
Saniflo
Annons

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
På en större skärm kan du se hur fasaden skulle se ut i andra färger
Lägg till Vad vi gillar med Lillvägen 36

Ljus och fin

 • 1

Två uteplatser

 • 1

Egen ingång

 • 1
Rumsbeskrivning
 • Entrévåning
  En välkomnande och alldeles egen entré med ett härligt trädäck utanför. Väl innanför ytterdörren möts man av en entréhall. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat. Här finns fina avhängningsmöjligheter och bra plats för förvaring. En ljusgrå trappa leder upp till övervåningen.

  I trapphuset blir takhöjden dubbel på vägen upp. Vita väggar och ett litet öppningsbart fönster bidrar till att hallen känns ljus, luftig och inbjudande!
 • Övervåning
  Hall:
  På övervåningen möts man av en hall och direkt till höger, det generösa köket med matplats. Till vänster i hallen ligger ett sovrum och rakt fram en mindre hall varifrån man når ett arbetsrum och separat wc. Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger eklaminat.

  Kök:
  Det intilliggande köket med matplats är helt i symbios med hallen och skapar en mycket luftig och ljus känsla. Köket renoverades under 2010 med ljusgrå köksluckor och svarta antikbetsade handtag. Några av luckorna har dessutom vitrindörrar. Maskinellt erbjuder köket rostfri kyl och frys, nedsänkta hoar med avrinningsyta, integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn. Ovanför diskhoarna som är nedsänkta i en svart bänkskiva i laminat, finns ett fönster under överskåpen som hjälper till att skapa den härliga atmosfär som verkligen infinner sig här i köket. Det finns också en trivsam balkong som är belägen utanför köket och som nås via en glasad balkongdörr. Balkongen har ett soligt sydvästläge. På golvet ligger eklaminat och väggarna är vitmålade.

  Arbetsrum:
  Från hallen som leder in till vardagsrummet finns ett mindre rum som idag nyttjas som arbetsrum. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger eklaminat.

  Sovrum 3:
  Från arbetsrummet kommer man in i detta sovrum som har fönster på gaveln. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitlaserat laminat. Här finns även tre garderober.

  WC:
  Från hallen når man en wc med vitt kakel och grafitgrått klinkergolv. Här finns wc, handfat och spegel samt tvättmaskin.

  Sovrum 1:
  Via hallen så kommer vi till detta sovrum med fönster mot innergården på framsidan. Rummet har vitmålade väggar och ett vitlaserat laminatgolv. Detta rum har även en dörr som leder till en liten mellanhall med ingång till ett badrum och som vidare leder till sovrum 2.

  Hall mellan sovrum:
  I hallen är väggarna vitmålade och på golvet ligger ett vitlaserat laminatgolv. Härifrån når man badrummet och nästa sovrum. Här finns tre garderober.

  Badrum:
  I hallen mellan sovrummen finns ett fräscht badrum med samma grafitgrå klinkergolv och vita kaklade väggar som i WC´n. I badrummet finns badkar, tvättställ, toalett och handdukstork.

  Sovrum 2:
  Även detta sovrum har vitmålade väggar och vitlaserat laminatgolv. Dörr både mot mellanhallen och till vardagsrummet. Fönster ut mot baksidan av huset.

  Vardagsrum:
  Ett generöst vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkett. Dörr mot sovrummet samt öppningen mot hallen gör att vardagsrummet, precis som övre hallen, känns som en central plats i lägenheten. Två fönster mot baksidan.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  106 kvm (Boareauppgifter enligt mäklarbild)
 • Rum
  4 rum (3 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1993
 • Upplåten mark
  Denna uteplats är upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt.
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  118 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2013-04-04
TV/Internet
 • Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Bredbandsbolaget för Triple Play innehållande Bredband (100Mbit/s), TV (basutbud) och IP-telefoni. 264 kr tillkommer utöver månadsavgiften för detta.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: 200 kr/månad. Har separat kö.
  P-plats: 250 kr/månad. Har strömuttag.
  MC-Förråd: 150 kr/månad.
Övrigt
 • Vitvaror:
  2010
  Induktionshäll, Ikea
  Varmluftsugn, Ikea
  Integrerad diskmaskin, Ikea
  Tvättmaskin, Whirlpool

  Renoveringar:
  2011
  Lagt golv i entréhall
  Lagt golv i hall på övervåningen
  Stängt igen dörr mellan vardagsrum och sovrum
  Lagt trall på balkongen
  Fondtapet i sovrum 1
  Öppnat upp mellan arbetsrum och sovrum

  2010
  Renovering av kök, duschrum och wc
  Väggar i entréhall, hall, kök, vardagsrum och samtliga sovrum (och arbetsrum) målades
  Golv i hall på övervåning, kök, vardagsrum och samtliga sovrum (och arbetsrum ) lades in
Ekonomi
 • Avgift
  5 919 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  I månadsavgiften ingår värme och vatten. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Bredbandsbolaget för Triple Play innehållande Bredband (100Mbit/s), TV (basutbud) och IP-telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 264 kr tillkommer utöver månadsavgiften för detta.
 • Försäkring
  243 kr/mån
 • Hushållsström
  320 kr/mån
 • Triple Play via Bredbandsbolaget
  264 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  827 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Kommentarer driftkostnad
  Kostnaden för försäkring är inkl. lösöre. Detta hushåll består av 2 personer som under ett år förbrukar ca 4 190 kWh i hushållsel. Driftkostnaden är hämtad från säljaren och ej ytterligare kontrollerad.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 400 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,81088
 • Pantsättning
  Bostadsrätten är pantsatt vilket innebär att säljaren har tagit lån med lägenheten som säkerhet. Dessa lån löses dock i sin helhet eller byter säkerhet i samband med tillträdet.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Snöstjärnan. I föreningen finns 179 lägenheter.
 • Allmänt
  Fastigheten förvärvades av JM den 18 Juni 2004. Bostadsrättsföreningen består av 179 lägenheter och 2 lokaler varav 13 st lägenheter och 2 lokaler är hyresrätter.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, soprum och 7 moderna tvättstugor + en gemensam grovtvättstuga på Lillvägen 24.
  Externa förråd finns att hyra men dit är det kö. Kallförråd kostar 150 kr/mån och varmförråd 200 kr/mån.
Området
 • Älta har otroligt mycket att erbjuda som ger en känsla av enkelhet och vardagslyx för både barn och vuxna. Naturreservat med vackra promenadstråk, bra motionsspår och skogar fyllda av svamp, blåbär och lingon, samt ett antal badsjöar runt om och i Älta inbjuder till ett rikt friluftsliv. Stigen runt Ältasjön som ligger mitt i samhället är en populär och vacker promenadslinga. Sjön Flaten som ligger i början av Älta, är en av Stockholms renaste badsjöar. Vid Flatenbadet finns bryggor på flera platser och ett hopptorn. Sommartid finns servering och minigolfbana i anslutning till badet. Fina promenadstigar genom orörd natur leder runt sjön. I Kolarängen i Ältas utkant, finner man Ulvsjön och Sandasjön och hälsokällan vid Sandasjön mellan Älta och Hellasgården, med sitt rena mineralrika vatten är ett uppskattat utflyktsmål. Strålsjön som är en populär badplats framförallt för familjer med mindre barn, även kallad Cocacolasjön av ortsbefolkningen för dess mörkbruna vatten, ligger inbäddad i Erstaviksskogarnas grönska. Sjön innehåller mycket humus, som kommer från myrmarkerna i Nackareservatet. Det är humusämnena som ger vattnet den djupa bruna färgen. Sjön omges av två naturreservat: Strålsjön-Erstavik och Älta mosse-Strålsjön. Vill man bada i havet, tar man sig vidare på cykel ned till havsbadet i Erstavik.
  Älta kulturknut uppe i Älta Centrum, erbjuder generöst med fritidsaktiviteter för alla åldrar. Älta Centrum har även mataffär med postverksamhet, restauranger, apotek, vårdcentral, bibliotek, frisör, café, gym m.m. Älta fritidsgård uppe i centrum, är också populärt och välkomnar ungdomar från sjätte klass. Ner mot Älta IP beläget vid Ältasjön, finns en matvaruaffär, pizzeria och Ältakrysset med kiosk och grill.

  Älta växer! Nya bostadsområden växer fram och smälter fint ihop med redan befintliga delar. Ett program med en vision för framtidens Älta, - Ännu mera Älta 2025, har tagits fram tillsammans med politiker, boende, föreningar och fastighetsägaren Wallenstam som står som ägare till stora delar av Älta Centrum. Vid planerade Älta torg kommer man bygga bostäder, utveckla en dynamisk småstadsmiljö med service, handel och restauranger, endast 10 km från Stockholms innerstad. Älta erbjuder ett antal förskolor, skolor F-6 och F-9 samt täta busskommunikationer till bl a Slussen, Gullmarsplan, Tyresö, Handen och Nacka Strand.

  Älta har ett blomstrande föreningsliv, satsar mycket på idrott och är stolta över sin fina ishall, Älta IP med härliga gräsplaner, ett flertal fotbollsplaner till runtom i Älta, utegym samt en tennishall belägen intill IP. Hellasgårdens frilufts- och rekreationsområde ligger ca 5 minuter bort med bil. Ca 10 minuter från Älta med bil till Sickla Köpkvarter och en bit därifrån ligger Nacka Forum. Gillar man utförsåkning, är den närliggande Hammarbybacken ett bra alternativ, eller så ger man sig ut i längdspåren i något av naturreservaten. I den närliggande grannkommunen Tyresö finns ytterligare ett köpcentrum som växer, en 18-hålsbana för den golfintresserade, en populär ridklubb för den hästintresserade, badmintonhall samt badhus med äventyrsbad.

  I Älta Centrum finns idag följande service:
  Apotek Hjärtat, Bibliotek, kulturhuset Älta Kulturknut, fritidsgård, Helsa vårdcentral med BVC och MVC, Älta Salongen, ICA Färskvaruhall med postservice, Peking 2 (restaurang), Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Café & Konditori - Söta drömmar, Älta Träffen (restaurang), Fiorista (blomsterhandel) samt Mäklarhuset.

  De skolor som finns i Älta är:
  Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6
  Älta skola med årskurser F-6
  Stavsborgsskolan med årskurser F-9
  Inspira med årskurser F-1
  Mer information hittar ni på www.nacka.se

  Kommunikationer:
  Bra bussförbindelser finns från Älta till Slussen med buss 401 och mot Gullmarsplan buss 801. Buss 821 går från Nacka Sjukhus, genom Älta vidare till Tyresö. Buss 840 går från Handenterminalen genom Älta och vidare till Nacka Strand och nattbuss 491 går från Slussen med ca en timmes mellanrum under hela natten. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Lillvägen