Lobeliavägen 3 / Älta / NACKA

Nyproducerat drömboende med underbar terrass i två väderstreck!

Slutpris
4 395 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
4 117 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lobeliavägen såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Lobeliavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppmodern gavellägenhet med panoramavy! Nyproducerad i skandinavisk stilren design med stor terrass som går runt hela lägenheten - i två väderstreck! Hela lägenheten har genomgående stilrena ljusa materialval. Vardagsrummet och matsal har öppen planlösning och fantastiska fönsterpartier samt balkongdörr ut till den stora balkongen som löper längs lägenheten med fri utsikt. Här kan solen avnjutas hela dagen. Lägenhetens ena sovrum nås från vardagsrummet och rymmer dubbelsäng och garderober i fullhöjd för förvaring, för den som önskar kan detta rum integreras i sällskapsytorna. Lägenheten sammankopplas med hall med platsbyggd garderober, varifrån badrum, gäst-wc och ett sovrum nås. De andra två sovrummen vetter mot innergården.

Ett boende som lämpar sig så väl för familjen som paret med högt ställda krav!

Med tallskogen runt knuten och med busshållplatsen utanför dörren ligger den nya stadsdelen Södra Hedviglund. En modern trädgårdsstad med smidigt pendlingsavstånd in till city som vuxit fram i etapper sedan 2007. Vita småhus, karaktärsfulla radhus och flerbostadshus med spännande arkitektur varvas med grönska och odlingslotter som ger kvarteret en egen identitet. I Hedviglund parken kan du promenera längs en slingrande kanal eller äta picknick vid dammen.

Med bollplaner, badplatser, tennisbanor, motionsspår, skidspår, skridskobanor, en 9-håls golfbana och ett av Stockholms populäraste MTB-områden blir detta område snabbt ett förlovat land för dig som lever ett aktivt liv. Samtidigt tar du dig smidigt in till city med täta kommunala förbindelser, busshållplatsen ligger precis utanför dörren.

I närområdet finns också flera grundskolor och förskolor, den populära förskolan Pysslingen ligger till och med i samma kvarter. I närmsta centrum finns allt du behöver för en smidig vardag, och dessutom finns Sickla Köpkvarter endast 15 minuter bilfärd bort.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.