Lövkojevägen 22

Lövkojevägen 22

Slutpris

4 300 000 kr


Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

Lövkojevägen 22


Slutpris
4 300 000 kr

Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

1 1/2 PLANS RADHUS MED UTEPLATS I OGENERAT LÄGE

Sällan till salu är dessa attraktiva friköpta radhus som uppfördes av SMÅA under 2011 med låga uppvärmnings- och driftskostnader. Luftiga ytor med spännande arkitektonisk utformning med högt i tak och stora fönsterpartier vilket ger ett rikligt ljusinsläpp.

Entrévåningen bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det övre våningsplanet är utbyggt för att ge plats åt två bra sovrum. Radhusen vätter mot skogen på baksidan av huset och har två härliga uteplatser. På tomten på baksidan av huset har ägarna låtit uppföra ett isolerat uterum med glaspartier för att förlänga utesäsongen.

Här bor ni ett mycket barnvänligt område med närhet till natur och badsjöar samt med bra busskommunikationer in till Gullmarsplan. Välkommen på visning!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
37 962 kr/år
Tomtarea
123 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.