Sök Meny
Såld

NACKA / Älta - Strandparksområdet / Oxelvägen 49, 6 tr

Välplanerad 5:a omgjord till en rymlig 4:a

Rymlig och välplanerad 5:a som är omgjord till en 4:a om 115 m² på 6 tr i populär och stabil bostadsrättsförening. Högt och fritt läge med balkong i söderläge. Balkongen är inglasad och bjuder in till umgänge samt förlänger säsongen. Smakfullt renoverat kök och matplats vid fönster med vidsträckt utsikt över skog och natur. Generösa sovrum, duschrum med tvättavdelning och även gäst wc. Balkong i söderläge. Föreningen har under senare år förbättrat utomhusmiljön och även entréerna samt trapphusen. Nära Älta Centrum, skolor, förskolor, idrottsplats, fotbollsplaner och ishall samt tennishall. Busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan inom ett par hundra meter. Närområdet bjuder på härliga strövområden och motionsspår i skog och mark samt Ältasjön, en av flera närliggande badsjöar.

Sponsrade länkar
NACKA / Älta / Strandparksområdet
Oxelvägen 49, 6 tr
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea: 115 kvm
Avgift: 6 660 kr/mån
Driftkostnad: 340 kr/mån
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Våning: 6 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Oxelvägen