Oxelvägen 49, 6 tr / Strandparksområdet / Älta / NACKA

Välplanerad 5:a omgjord till en rymlig 4:a

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
6 660 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxelvägen såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Oxelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandparksområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig och välplanerad 5:a som är omgjord till en 4:a om 115 m² på 6 tr i populär och stabil bostadsrättsförening. Högt och fritt läge med balkong i söderläge. Balkongen är inglasad och bjuder in till umgänge samt förlänger säsongen. Smakfullt renoverat kök och matplats vid fönster med vidsträckt utsikt över skog och natur. Generösa sovrum, duschrum med tvättavdelning och även gäst wc. Balkong i söderläge. Föreningen har under senare år förbättrat utomhusmiljön och även entréerna samt trapphusen. Nära Älta Centrum, skolor, förskolor, idrottsplats, fotbollsplaner och ishall samt tennishall. Busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan inom ett par hundra meter. Närområdet bjuder på härliga strövområden och motionsspår i skog och mark samt Ältasjön, en av flera närliggande badsjöar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration