Stensövägen 14, 1tr / Strandparksområdet / Älta / Nacka

Slutpris
3 100 000 kr
Referensnummer
173 779
Boarea
94 kvm
Avgift
4 855 kr/mån
Driftkostnad
575 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stensövägen 14, 1tr såldes av oss 2014-08-20. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandparksområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fräscha bostadsrätt om 4 rum och kök. Bostaden bjuder på genomgående smakfulla materialval och ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Trevlig planlösning med 3 sovrum, ett ljust och luftigt kök och ett rymligt vardagsrum med fri sikt över fotbollsplan och med en glimt av Ältasjön. En härlig inglasad balkong i sydväst där man gärna njuter hela kvällen. Här bor ni centralt i Älta, nära kommunikationer och badstrand samt med en underbar natur inom gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.