Stensövägen 7, 5 tr / Strandparken / Älta / Nacka

Ljus och fräsch 3:a centralt i Älta

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 946 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stensövägen såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Stensövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fräsch 3:a belägen centralt i Älta. Bostadens 78 m² är väldisponerade och erbjuder kök med matplats, generöst vardagsrum, två bra sovrum och badrum med tvättmaskin. Inglasad balkong med utsikt över närområdet. Här bor man med ett centrumnära läge med närservice och bra busskommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö samt övriga Nacka. På gångavstånd når man både förskola och skola. Bara några hundra meter från bostaden når man badplats, motionsslingor och trevliga promenadstråk bl. a. runt Ältasjön. Natursköna Älta erbjuder härlig natur med flertalet badsjöar på gång- och cykelavstånd. Även nära friluftsanläggning och restaurang i Hellasgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.