Sök Meny
Såld

Älta - Hedvigslund / Tellusvägen 29 D

Välkommen på visning av av detta populära parhus i bostadsrättsform. 4 r o k fördelat på 98 kvm med tre sovrum på samma plan och stor trädäckad altan i ogenerat läge mot skogsdungen på baksidan av huset. Genomgående ljusa och smakfulla ytskikt och materialval ger ett modernt och stilfullt boende. Här bor ni i trevlig förening i ett barnvänligt område med mysig innergård som bjuder in till lek för barn i alla åldrar. Älta har en underbar natur med mycket skog och strövområden i direkt närhet samt flertalet badsjöar. Till Älta finns bra bussförbindelser från både Gullmarsplan och Slussen och i Älta centrum finner ni närservice.

Älta / Hedvigslund
Tellusvägen 29 D
Slutpris: 4 920 000 kr
Boarea: 98 kvm
Avgift: 3 990 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Tellusvägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.