Vinkelhaksvägen 7, 2 tr / Älta - Hedvigslund / Älta / NACKA

2/3:a till salu i populära brf. Snöstjärnan

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 043 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vinkelhaksvägen såldes av oss 2017-08-27. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Vinkelhaksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på visning av denna 2/3:a i populär bostadsrättsförening i natursköna Älta. Bostadens 66 m² erbjuder genomgående ljusa ytskikt och ekparkett i vardagsrum, sovrum och kök. Duschrum med tvättavdelning och ett generöst förråd som kan göras om till ytterligare ett sovrum, kontor eller en stor walk-in-closet. Härlig balkong med utsikt mot den intilliggande skogsdungen utanför. Här bor ni i ett barnvänligt område nära förskolor och skolor samt Älta C med närservice på bara minuter från bostaden. Älta erbjuder närhet till skog och natur, flertalet badsjöar och bra kommunikationer till Slussen, Gullmarsplan och Tyresö samt övriga Nacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration