Götalandsvägen 243

Götalandsvägen 243

Slutpris

2 700 000 kr


Älvsjöstaden— Älvsjö— Stockholm

Götalandsvägen 243


Slutpris
2 700 000 kr

Älvsjöstaden— Älvsjö— Stockholm

Accepterat pris! Idyllisk uteplats - Snygg 2:a med uteplats -Stenkast från Älvsjö C!

Accepterat pris - först till kvarn! Vissa lägenheter ligger lite extra trevligt till - inte sant? Här tycker vi att just ett sådant läge finns! Kort gångavstånd från Älvsjös mer och mer levande centrum samt ypperliga kommunikationer. Granne med nya "Älvsjöstaden" på ena sidan och Älvsjös villabebyggelse på andra sidan. Samtidigt ligger denna lägenhet mycket lugnt och skyddat med sovrum och uteplats mot en grön innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar möjligheterna till stora sociala tillställningar. Stor klädkammare/förråd som kan inredas som arbetsrum om man önskar. Snygga materialval i kök och badrum som går i ljust och mörkt grått samt i trä.

Mycket ekonomiskt stark förening! Föreningen består av 113 lägenheter och ett par stycken affärslokaler och man har låg skuldkvot för att vara relativt nyproducerat (byggår 2008); skuld i föreningen ca 3.700 kr/kvm. I månadsavgifterna, som ligger bra till för området, ingår det mesta såsom värme, vatten, fiber-TV, IP-Telefoni samt bredband. I föreningen finns tvättstugor och flertalet cykel- och barnvagnsrum. Garage för bil och mc finns under huset, vissa platser är förberedda för elbil. Den trevliga och gröna innergården bjuder grillplatser och lekytor - samt på de egna uteplatserna och balkongerna tillåts gasol- och elgrill! Närheten till pendeltåget och de många busslinjerna samt skog och natur i form av bl a Älvsjöskogen gör att läget är mycket bra. Välkommen på visning av din nästa drömlya!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 203 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Nb (Hiss finns)
Såld
2020-06-05

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Götalandsvägen såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Götalandsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.