Stora Kvinns väg 68

Stora Kvinns väg 68

Slutpris

6 425 000 kr


Långbro park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns väg 68


Slutpris
6 425 000 kr

Långbro park— Älvsjö— Stockholm

Med 14 kvm balkong mot solen!

När endast det bästa är gott nog bör du ta dig en närmare titt på denna perfekta 4:a belägen i älskade Långbro park. Lägenheten erbjuder utöver en familjevänlig storlek ett synnerligen bra, helt insynsskyddat läge med den stora, inglasade balkongen i bästa s/v-läge med sol nästan hela dagen. Här möts du av stora fönster mot grönskan utanför som släpper in ett fantastiskt solljus i det rymliga vardagsrummet och till kökets matplats. Det angränsande trivsamma köket med bra förvaring och fina arbetsytor har till största delen försetts med nya vitvaror vilket borgar för ett bekymmersfritt boende. Av de tre sovrummen är ett lite större med gott om plats för dubbelsängen och de mindre sovrummen blir perfekta för barnen eller som gästrum och arbetsrum. Utöver badrummet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, finns även ett separat wc-rum. Omgivningarna är lummigt gröna med soldränkta gräsmattor, härliga promenadvägar och vilsamma platser intill dammen att koppla av på. I parken ligger även Långbro värdshus som är känt för sin mycket goda mat och trivsamma uteservering om sommaren. Välkomna på visning av ett boende som du garanterat kommer att älska under lång tid!


Boarea
100.5 kvm
Avgift
5 784 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (2tr,) (Hiss finns)
Såld
2020-09-30

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Stora Kvinns väg såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.