Hölövägen 4, 3 tr

Hölövägen 4, 3 tr

Slutpris

3 275 000 kr


Älvsjö-Örby— Älvsjö— Stockholm

Hölövägen 4, 3 tr


Slutpris
3 275 000 kr

Älvsjö-Örby— Älvsjö— Stockholm

Insynsfri hörntvåa högst upp med stor balkong, öppen spis och fönster i tre väderstreck!

Varmt välkomna till denna charmiga hörntvåa högst upp i huset med stor balkong, fungerande öppen spis och fönster i tre väderstreck!

OBS: För Video-visning, Privatvisning, Förhandsvisning eller dylikt, kontakta ansvarig mäklare Michelle Carlsson.

Här bor ni ombonat med vindskänsla, stora sociala rum, mycket bra förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp. Hallen har avhängning direkt till höger om entrén samt gott om utrymme för förvaringsmöbel eller dylikt i rummets "lounge-del" som enkelt kan göras om till en walk-in-closet eller kontor. Vardagsrummet har ett härligt ljusflöde från ett stort fönster samt balkongdörrens glasparti med utsikt mot gröna trädgårdar, himmel och trevliga små hus. I rummet finns det utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla samt andra trivselmöblemang. Den öppna spisen används flitigt om vinterhalvåret och är ett omtyckt estetiskt inslag på sommaren. Balkongen är rymlig med plats för större utemöbler och planteringar, under det inbyggda taket kan ni sitta även när det regnar. Bostadens kök har gott om förvaring och bra arbetsytor. Här finns en rejäl matplats intill ett stort fönster som inramar trädkronor och himmel. Det rofyllda sovrummet erbjuder yta för en ordentlig dubbelsäng, garderober och andra trivselmöblemang. Här finns två inbyggda garderober med snedtak. Badrummet är helkaklat och har golvvärme samt badkar. Till bostaden hör ett vindsförråd med ingång från bostaden.

Brf Startveven 20 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och upplåter 10 bostadsrätter. Föreningen har mycket god ekonomi med endast 2826kr/kvm i belåning och amorterar av de befintliga lånen i god takt. I fastigheten stambyttes det 2013 och för närvarande så finns inga planerade renoveringar i närtid. Delat ägande godkänns i dagsläget utan krav på minsta ägarandel. Medlemmar i föreningen har tillgång till gemensam tvättstuga, en gård med grillmöjligheter samt ett cykelförråd. Föreningen har även tre garage som kostar 200 kr/ mån. För de som inte har garageplats finns 7 parkeringsplatser med el, utan kostnad.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
63/22 kvm
Avgift
2 500 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.