Stavsjövägen 60 A

Stavsjövägen 60 A

Slutpris

6 580 000 kr


Älvsjö/Örby— Älvsjö— Stockholm

Stavsjövägen 60 A


Slutpris
6 580 000 kr

Älvsjö/Örby— Älvsjö— Stockholm

Parhus mitt i Örbys lummiga villaidyll

Välkomna till detta trevliga parhus mitt i villaidyllen i Örby med flera utomhusytor att leka på!
Här erbjuds fyra rum och kök disponerat på två våningar och därtill en inredd vind för ytterligare plats. Huset värms upp via energisnål frånluftsvärmepump. Utöver detta bjuder huset på ett ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till en stor trädäckad altan i soligt syd/väst. Här kan du grilla och umgås med familjen. För ytterligare sociala ytor eller varför inte ett extra sovrum finns en inredd vind med två olika delar varav den ena delen används idag som sovrum och den andra som lekhörna. Något lägre takhöjd här så detta rum passar de mindre bättre.

Stilrent kök i öppen och social planlösning mot vardagsrum och matplatsen. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Huset har två rejäla och fräscha badrum, varav det nedre med dusch och det övre med bubbelbadkar och separat dusch. Finns även en separat tvättstuga på entréplan.

Här bor du med en genomgående hög och komfortabel standard utan att slippa de underhåll som är förknippade med en friköpt fastighet.

I området ligger flera bra skolor som t.ex. Örbyskolan samt flera förskolor.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i villaidyllen Örby med närhet till Älvsjö centrum där du finner pendeltåg, flera affärer, matbutiker och restauranger. För ytterligare kommunikationer ligger Högdalens T-bane station en lite bit bort.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
105/28 kvm
Avgift
3 900 kr/mån
Rum
4,5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-07

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna parhus på Stavsjövägen såldes av oss 2021-10-07. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stavsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.