Kabelverksgatan 50, ACCEPTERAT PRIS!

Kabelverksgatan 50, ACCEPTERAT PRIS!

Slutpris

2 650 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Kabelverksgatan 50, ACCEPTERAT PRIS!


Slutpris
2 650 000 kr

Älvsjö— Stockholm

Hörnlägenhet med solig balkong i västläge!

-Hörnlägenhet- Högt upp i huset- Fri utsikt- Stor balkong på 8kvm- Västerläge- Kvällssol- Nyproduktion- Öppen planlösning- Inflytt i April-

Nu har ni chansen att förvärva denna nyproducerade 2:a om 39 kvm högt upp huset med fri utsikt. Ett av Älvsjös mest eftertraktade område, Älvsjöstaden. I denna förening har ni störst chans till parkeringsplats i garaget beläget rakt under huset. Detta är bland det finaste projektet hittills i Älvsjöstaden. Välkomnande hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Vitlaserat askgolv som är genomgående i bostaden. Vidare genom hallen kommer man till det stora vardagsrummet med öppen planlösning mot kök.
I köket har man noga utvalda materialval med hög standard och all maskinell utrustning som önskas. Gråa släta luckor med härligt vitt kakel ovanför bänkskiva. Perfekt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler. Badrum är utrustat med kombimaskin, vikbara duschväggar, wc, kommod med spegel, Väggskåp ovanför kombimaskinen.

Området runt nya Älvsjö Centrum erbjuder ett stort serviceutbud, mycket goda kommunikationer och gångavstånd till natur och promenadstråk i närliggande Solbergaskogen som har utegym, hundrastgård och lekpark. Även Älvsjöskogen med elljusspår ligger på bekvämt avstånd. På fina cykelvägar tar cykelturen dig området runt Långsjön där du kan bada på sommaren eller fortsätt hela vägen till Södermalm, det tar knappa 25 minuter.

En kort promenad från lägenheten ligger Nya Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral med BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet förskolor, skolor och parker. Området har goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen och från närliggande Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter.

Kontakta mäklaren för bilder! Inflytt i April


Boarea
39 kvm
Avgift
2 693 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 12 (Hiss finns)
Såld
2022-03-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.