Annebodavägen 56

Annebodavägen 56

Slutpris

2 550 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Annebodavägen 56


Slutpris
2 550 000 kr

Älvsjö— Stockholm

Charmig 3:a med stor uteplats i populära Liseberg!

Varmt välkomna till denna charmiga och trivsamma trea i genomgående gott skick och med en stor uteplats i soligt nordvästläge. Fräscha ytskikt genomgående i hela lägenheten med ljusa väggar och ljust golv i träfärg som tillsammans med det generösa ljusinsläppet från fönster i tre väderstreck ger lägenhet en öppen och rymlig känsla. Här finner du ett stort vardagsrum med gott om plats för soffa, fåtöljer samt bord. Modernt och smakfullt kök med plats för matplats. Den sociala planlösningen är optimal för middagshäng med vännerna så väl inomhus som ute på den fantastiska uteplatsen.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi där bland annat bredand ingår i avgiften samt med tillgång till populära faciliteter så som övernattningslägenhet, föreningslokal och gym.
Utanför dörren möts du av närhet till kommunikationer, restauranger, shopping samtidigt som grönskan längs Lisebergsparken och östberga utegym.
Ett hem att trivas i helt enkelt!


Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 425 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Såld
2021-02-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.