Ärjavägen 13 / Örby / Älvsjö / Stockholm

Högt fritt läge med utsikt över grannskapet!

Slutpris
7 000 000 kr
Boarea/biarea
140/87 kvm
Driftkostnad
34 026 kr/år
Tomtarea
747 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Ärjavägen såldes av oss 2017-08-25. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Ärjavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lättskött familjevilla med 5-6 sovrum och fin lekvänlig trädgård.
Entréplan med rymlig hall där man har gott om plats för familjens alla ytterkläder och skor. Slitstarkt klinker innanför dörren uppskattas.
I anslutning till hallen finns ett sovrum, wc och tvättstuga. Lite dolt bakom skjutdörrar finns ett duschrum med möjlighet till en bastu. Här finns dessutom ett hobbyrum/förråd med matkällare samt ingång till garaget.
En trappa upp kommer man till det stora köket och vardagsrummet som tillsammans ger underbara sällskapsytor. När du är på plats skall du gå fram till fönstren och titta på den fina utsikten över grannskapet! Gillar du att umgås med familj, släkt och vänner över en middag - då är detta rätt hus för dig. Här finns härliga beredningsytor och stora ytor för matbord. Invid köket ligger ett ljust vardagsrum med utgång till en rymlig balkong - även här har man den fina utsikten över området.
På detta plan finns även tre sovrum och badrum. Normalt tar ett hus slut här men inte i detta fall! Ytterligare en trappa upp finns ett stort allrum med öppen spis samt ett sovrum med egen wc. Allrummet kan även delas upp i allrum och ytterligare ett sovrum.

Populära Örbyskolan ligger ca 750 minuters promenad genom villaområdet. Inom 400 meter finns även två busshållplatser där man kan ta buss 650 som passerar mellan Liljeholmen (via Årstaberg) och Farsta centrum (via Högdalen) vilket gör att man snabbt kan ta sig till olika tunnelbanelinjer, tvärbanan och pendeltåget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration