Bergtallsvägen 20 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
108 848
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 929 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergtallsvägen 20 såldes av oss 2014-08-29. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor 2:a som ganska lätt blir en 3:a! Här bor du högt, ljust och fritt i en modern fastighet i ett av parkens bättre lägen med närhet till Värdshuset, dammen, T-bana och Fruängens centrum. Lägenheten präglas av ett fint ljusinsläpp via stora fönster, en stor balkong som ger solen tillträde på eftermiddag/kväll samt generösa ytor och bra förvaringsmöjligheter. Redan när lägenheten byggdes fanns möjligheten att beställa en extra vägg för att få ett rum till. I huset finns garage, p-platser och hiss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.