Bergtallsvägen 19 (tv) / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
3 840 000 kr
Referensnummer
113 926
Boarea/biarea
91/16 kvm
Avgift
3 718 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergtallsvägen 19 (tv) såldes av oss 2014-06-11. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergtallsvägen 19 (tv) är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna unika etagelägenhet i k-märkt fastighet är en av fyra nyproducerade lägenheter i Brf Långbro Herrgård. Vindplanet har ytterligare 16 kvm i biarea. Det är den gamla Trädgårdsmästarvillan i Långbro Park som omsorgsfullt renoverats. Tidstypiska detaljer har bevarats och takaltaner har byggts på vindsplanet. Från takaltanen har du fri utsikt mot hela vackra Långbro parks trädtoppar. Här blandas gammal charm med modern standard. Samtliga lägenhet är gavellägenheter. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.