Blågransvägen 8

Blågransvägen 8

Slutpris

4 600 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— STOCKHOLM

Blågransvägen 8


Slutpris
4 600 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— STOCKHOLM

Välkommen till parkens snyggaste 55 + boende!? Med sitt fria, härliga läge ut mot grönskan och det vackra "Stora Kvinns-huset" blir lägenheten ett boende att verkligen längta hem till. Här kan du njuta av sällskapsytor verkligen värda namnet. Den helt öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett rum med härlig rymd för trivsamt sällskapsliv och en skönt ljusinflöde att må bra av. På den stora inglasade balkongen kan du njuta av årstidernas växlingar nästan hela året om. Det välutrustade köket inbjuder till matlagning och umgänge. De båda sovrummen är i bra storlekar och ligger lugnt för en god natts sömn. Badrummet känns lyxigt och har utöver dusch, wc och tvättställ, både tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns gott om förvaring bl.a. i en stor walk-in-closet. Dessutom är läget i Långbroparken perfekt för dig som uppskattar lummiga omgivningar och vackra promenadstråk. I parken finner du även Långbro värdshus som erbjuder en god måltid i vacker miljö samt parkcaféet där du kan koppla av med en fika under trädkronornas svalka. Välkommen till ett boende att njuta av riktigt läääänge!


Boarea
84 kvm
Avgift
5 156 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 (2tr,) (Hiss finns)
Såld
2018-04-24

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Blågransvägen såldes av oss 2018-04-24. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Blågransvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.