Glasbjörksvägen 11 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Modernt gavel-kedjehus med äganderätt!

Slutpris
8 150 000 kr
Boarea/biarea
140/6 kvm
Driftkostnad
42 850 kr/år
Totalareal
216 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-23
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Glasbjörksvägen såldes av oss 2019-07-23. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Glasbjörksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med eftertraktat läge i eget gavel-kedjehus på Långbroparkens egen Bullerbygata!
I underbara Långbro park, gränsande mot villorna i området kan vi nu erbjuda ett mycket attraktivt radhusboende med äganderätt på friköpt tomt. Huset är i två plan och har en mycket stor trädäckad altan mot solen och närhet till underbara lekytor för barnen. Här erbjuds en perfekt planlösning bestående av rymligt kök med stor matplats, härligt ljust vardagsrum med direktutgång till gigantisk, solig altan, två badrum, 4 sovrum i varierande storlekar, litet allrum samt modern tvättstuga. Genomgående mycket bra materialval och sinnrikt genomtänkt planlösning. Uppvärmningen via fjärrvärme kombinerat med värmeåtervinningsanläggning ger mycket låga driftskostnader. Välkommen till ett attraktivt boende för hela familjen att njuta av länge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten