Gustaf Wickmans Väg 7

Gustaf Wickmans Väg 7

Slutpris

4 250 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Gustaf Wickmans Väg 7


Slutpris
4 250 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

På fiffigt sätt har denna 3:a blivit en 4:a med högt, fritt och insynsskyddat läge på hörnan av huset. Lägenheten är ursprungligen en 3:a som nu är snyggt ombyggd till en 4:a. Gillar man solen och ljuset så kommer det bli lätt att trivas här. Stora fönster i kombination med det fria läget gör lägenheten härligt ljus även under vinterhalvåret. Vardagsrum, kök och matplats ligger i öppen planlösning och blir perfekta ytor för familjens umgänge. Sovrummen är väl tilltagna och det största sovrummet har tillgång till en stor walk-in-closet. Det stora badrummet är ett väl beprövat och uppskattat JM-koncept där man integrerat en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare. Läget i Långbroparken är perfekt för dig som uppskattar lummiga omgivningar och vackra promenadvägar. I parken ligger även Långbro värdshus och parkcaféet.


Boarea
84 kvm
Avgift
5 247 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 (3 tr,) (Hiss finns)
Såld
2019-02-21

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Gustaf Wickmans Väg såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Gustaf Wickmans Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.