Gustaf Wickmans Väg 5 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 695 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
6 235 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustaf Wickmans Väg såldes av oss 2019-02-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Gustaf Wickmans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig fyra i vackra Långbro park med gångavstånd till T-bana! Här bor ni i en social lägenhet med stor öppen planlösning. Vardagsrummet har plats för en egen mys- eller arbetshörna och utgång till balkong där ni enkelt kan samlas fyra vid sittgruppen. Matdelen passar på ett naturligt sätt in och får sin egen ljusa plats i den gemensamma ytan. Köket har vitvaror i rostfritt och får extra ljusinsläpp från det stora köksfönstret. Tre sovrum varav ett har stor garderob med skjutdörrar. I hallen har du både en garderob och en klädkammare med gott om plats för förvaring. Stilfullt badrum med takdusch, golvvärme och arbetsbänk ovan tvättmaskin och tumlare. En extra lyx är att ha separat WC så att morgonens köbildning undviks.

I Långbro Park blandas byggnader från 1900-talets början med varsamt placerade, moderna bostadshus byggda hundra år senare. Parken har en rogivande damm, stora gräsmattor, gångstigar och många tillfällen för både lugn och lek.
Utmärkta kommunikationer med kort gångväg till T-bana och flera bussar mot Älvsjö station, Telefonplan och Huddinge i närheten.

Välkommen till en rymlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration