Helgestavägen 101

Helgestavägen 101

Slutpris

6 700 000 kr


Örby— Älvsjö— Stockholm

Helgestavägen 101


Slutpris
6 700 000 kr

Örby— Älvsjö— Stockholm

Unik villa på bergets sluttning - här har man en känsla av att bo i ett örnnäste med fantastisk utsikt.

När man kliver in i huset har man ett källarplan med gott om förvaringsutrymmen. Ytterligare en trappa upp kommer man till ett våningsplan med tre sovrum, wc och ett allrum där man kan passera ut till den soliga södervända trädgården. På husets översta plan kommer man till stora fina sällskapsytor. Vardagsrum och kök i öppen planlösning samt ett tv-/matrum med skjutdörrar mot vardagsrummet. Köket är renoverat 2010 och har en klassisk stil, bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns gott om plats för den matlagningsintresserade! Från vardagsrummet har man en balkong med utsikt över stora delar av Stockholm, en utsikt som man även kan njuta av från flertalet av husets fönster. På detta plan har man även ett sovrum samt badrum.
 
Husets trädgård ligger i två separat plan - en del med buskar och planteringar i anslutning till trappan till entrén samt ett plan bakom huset där man har en solig södervänd yta som är lämplig för tex studsmatta och bollspel.

Örby villaområde är en vacker villaidyll som ligger i anslutning till Stureby och Bandhagen.
Belägen på en liten villagata en bit ifrån de stora vägarna och med närhet till Örby och Bandhagens centrum med matbutik, restauranger, café och tunnelbana. Det finns flera omtyckta förskolor i närheten varav det finns ett flertal runt Örbyskolan samt i Bandhagen. Inom bekvämt gångavstånd och med trygg gångväg finns de populära skolorna Örbyskolan (F-klass-9) samt Sturebyskolan (F-klass-9). Inom gångavstånd finns även Bandängens parklek (motsvarande 4H gård) med lantgård i stadsmiljö. I lekparken finns gungor, klätterställning och små lekstugor. Du kan låna cyklar, månbilar, bollar, hopprep samt olika sällskapsspel. Här finns kaniner och getter för barnen att bekanta sig med.


Boarea/biarea
175/48 kvm
Driftkostnad
33 575 kr/år
Tomtarea
791 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-24

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Helgestavägen såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Helgestavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.