Johan Skyttes Väg 372 / Långbro Park / Älvsjö / STOCKHOLM

Unikt sekelskifte med balkong!

Slutpris
5 130 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 878 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2016-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2016-10-26. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik 3:a från sekelskiftet med öppen planlösning, högt i tak och balkong! I Långbro Park ligger denna underbara våning som har allt man kan begära av ett ljust och stilrent boende Härlig takhöjd på 280 cm, två stora sovrum och inbjudande social yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Via glasade dörrar kommer man till balkongen i soligt sydvästläge. Hiss och vacker entré i huset i kombination med den vackra arkitekturen ger sammantaget ett boende som andas livskvalité. Huset med sina solida stenväggar byggdes 1909, ursprungligen som administrationsbyggnad och omdanades till eleganta våningar 2007.

I Långbro Park blandas vackra byggnader från 1900-talets början med varsamt placerade, moderna bostadshus byggda nästan hundra år senare. Parken har stora gräsmattor, gångstigar och många tillfällen för både ro och lek.
Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångväg till T-bana och flera bussar mot Älvsjö station och Huddinge i närheten.

Välkommen till en unik visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration