Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Älvsjö - Långbro Park / Johan Skyttes Väg 390

Rymlig tvåa i vackra Långbro Park!

I hus byggt 2012 hittar du denna rymliga tvåa med balkong i söder, trivsamt kök och ett stort badrum! 10 minuters gångväg till T-bana och bara 5 minuter till bussar mot Älvsjö och Kungens kurva. Genomgående parkettgolv, nymålade vita väggar och där vardagsrummet är lägenhetens hjärta. Här är varenda kvadratmeter välplanerad med gott om förvaring i både hall och sovrum. Har du bil finns en ledig plats till den!

Underbart närområde med villor runtomkring och vackra Långbro Park utanför dörren. Byggnader från 1900-talets början blandas med varsamt placerade, moderna hus byggda 100 år senare. Parken har stora gräsmattor, gångstigar och en rogivande damm. Här finns tid för både avkoppling, god spis på värdshuset och ett parti boule med vännerna. Här får du ett boende med livskvalité både ute och inne!

Välkommen till en fräsch visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Älvsjö / Långbro Park
Johan Skyttes Väg 390
Slutpris: 3 520 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 3 456 kr/mån
Driftkostnad: 854 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Johan Skyttes Väg
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.