Johan Skyttes Väg 390 / Långbro Park / Älvsjö / STOCKHOLM

Rymlig tvåa i vackra Långbro Park!

Slutpris
3 520 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 456 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2017-02-02. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hus byggt 2012 hittar du denna rymliga tvåa med balkong i söder, trivsamt kök och ett stort badrum! 10 minuters gångväg till T-bana och bara 5 minuter till bussar mot Älvsjö och Kungens kurva. Genomgående parkettgolv, nymålade vita väggar och där vardagsrummet är lägenhetens hjärta. Här är varenda kvadratmeter välplanerad med gott om förvaring i både hall och sovrum. Har du bil finns en ledig plats till den!

Underbart närområde med villor runtomkring och vackra Långbro Park utanför dörren. Byggnader från 1900-talets början blandas med varsamt placerade, moderna hus byggda 100 år senare. Parken har stora gräsmattor, gångstigar och en rogivande damm. Här finns tid för både avkoppling, god spis på värdshuset och ett parti boule med vännerna. Här får du ett boende med livskvalité både ute och inne!

Välkommen till en fräsch visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration