Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Älvsjö - Långbro Park / Johan Skyttes Väg 390

Rymlig tvåa i vackra Långbro Park!

I hus byggt 2012 hittar du denna rymliga tvåa med balkong i söder, trivsamt kök och ett stort badrum! 10 minuters gångväg till T-bana och bara 5 minuter till bussar mot Älvsjö och Kungens kurva. Genomgående parkettgolv, nymålade vita väggar och där vardagsrummet är lägenhetens hjärta. Här är varenda kvadratmeter välplanerad med gott om förvaring i både hall och sovrum. Har du bil finns en ledig plats till den!

Underbart närområde med villor runtomkring och vackra Långbro Park utanför dörren. Byggnader från 1900-talets början blandas med varsamt placerade, moderna hus byggda 100 år senare. Parken har stora gräsmattor, gångstigar och en rogivande damm. Här finns tid för både avkoppling, god spis på värdshuset och ett parti boule med vännerna. Här får du ett boende med livskvalité både ute och inne!

Välkommen till en fräsch visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Älvsjö / Långbro Park
Johan Skyttes Väg 390
Slutpris: 3 520 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 3 456 kr/mån
Driftkostnad: 854 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Johan Skyttes Väg