Johan Skyttes väg 210A

Johan Skyttes väg 210A

Slutpris

5 100 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Johan Skyttes väg 210A


Slutpris
5 100 000 kr

Älvsjö— Stockholm

Smakfullt boende med radhuskänsla!

Något utöver det vanliga och sällan till salu! Underbar familjebostad i ett välplanerat plan med radhuskänsla och smakfull inredning, lugnt belägen i mysigt villaområde. Goda kommunikationer runt knuten och Älvsjö Centrum med butiker, pendeltåg och bussar finns endast en kvarterspromenad bort. Bostaden ligger i insynsskyddat läge med stora, härliga ljusinsläpp i tre väderstreck. Den optimala samlingspunkten är vardagsrummet som har en öppen yta till kök. Ett vitt fullutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror och en snygg köksö skapar en härlig social yta med öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen. Härifrån har man även utgång till två stora uteplatser med sol nästan hela dagen. Tre bra sovrum. Två rymliga helkaklade badrum - med wc, tvättmaskin, torktumlare, dusch respektive badkar. Riklig förvaring finns i gott om garderober, klädkammare och förråd. Egen parkeringsplats ingår i avgiften. Bekvämt som ett eget radhus - tryggt och enkelt som en bostadsrätt!


Boarea
98.5 kvm
Avgift
5 479 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-10-06

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2018-10-06. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.