Johan Skyttes Väg 400

Johan Skyttes Väg 400

Slutpris

2 875 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— STOCKHOLM

Johan Skyttes Väg 400


Slutpris
2 875 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— STOCKHOLM

Väl planerad två i vackra Långbro Park där du kan ta hissen direkt ner till garaget som har lediga platser (15/11)! Fräsch lägenhet, inflytt 2013, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och plats för ett stort matbord. Tyvärr ingår inte soffan som det ryktas om att Strindberg har sovit i under några ansträngande skärgårdssomrar. Rymligt sovrum med förvaring via skjutdörrar längs hela väggen. Säsongen förlängs med flera månader med den inglasade balkongen som ger utrymme för avkoppling och mys.

10 minuters gångväg till T-bana och centrum med bra serviceutbud. Bussar mot bl. a Huddinge och Älvsjö station. I vackra Långbro Park får du livskvalité med promenadstråk, stora gräsytor och god spis från Långbro Värdshus. Här samsas byggnader från 1900-talets början med hus byggda 100 år senare.

Välkommen till en mysig visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 950 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-12-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.