Långbrodalsvägen 27A / Långbro Älvsjö / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
9 600 000 kr
Boarea/biarea
149/61 kvm
Driftkostnad
26 433 kr/år
Tomtarea
773 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Långbrodalsvägen såldes av oss 2017-11-01. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långbrodalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt sekelskifteshus i mycket gott skick, 10 minuters gångväg från pendeltåg.
Charmfaktorn är maximal med anrik exteriör, tidstypiska detaljer och ett tornrum med utsikt åt tre håll. En helt ostörd plats som gjord för hobbykonstnären, privat arbetsrum eller avkoppling. På övre plan finns fyra sovrum varav master bedroom med dressingroom och badrum en suite. Här finns även separat WC och ytterligare ett stort loft som kan bli barnens myshörna eller ett extra sovrum. På entréplanet finns badrum, kök och vardagsrum i fil med tidstypiskt serveringsskåp mellan rummen.
Mycket omsorg har lagts ner på renoveringsarbetet och detaljer såsom kulturglas, elkontakter samt slottsvred. Flera stora förbättringar är utförda avseende bl. a tak, fönster, fasad, el, bergvärme och invändigt kök, båda badrummen plus WC och vattenburen golvvärme i flera rum.
Stor altan gör att det finns gott om plats att fånga solen beroende på tidpunkt.

Utmärkta kommunikationer med endast 10 minuters gångväg till Älvsjö station. Där finns pendeltåg in mot city, centrum med butiker och bussar mot Huddinge och hela Söderort.

Välkommen till en spännande visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration