Långbrodalsvägen 76 / Långsjö / Älvsjö / Stockholm

Stort & ståtligt Anno 1910

Slutpris
9 330 000 kr
Boarea/biarea
171/55 kvm
Driftkostnad
54 200 kr/år
Tomtarea
849 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Långbrodalsvägen såldes av oss 2020-05-12. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långbrodalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor, välskött och imponerade välbyggd villa anno 1910 i två fulla plan, källare samt partiellt inredningsbar vind för familjens minsta. Huset, som är tillbyggt på 70-talet har generösa sällskapsytor, 3 sovrum, badrum, separat wc, kakelugn, öppen spis, vackra furugolv samt en lättillgänglig uteplats i privat och eftermiddagssoligt läge i syd/väst. En hel del av den ursprungliga charmen finns bevarad, såsom högt i tak, golv av furuplank samt spegeldörrar. Möjlighet finns att återställa den del av källaren som idag utgörs av ett stort förråd till ett rymligt varmgarage. Den friköpta och lätt kuperade tomten om 849 kvm är prydlig och välskött med stenlagda gångar, gräsmatta, träd och buskar. På tomten finns även uppställningsplats för upp till tre bilar. Läget i Älvsjö är centralt med bara kortare gångavstånd till Älvsjöskogen, Johan Skytteskolan, Långbrodalsskolan, livsmedelsbutik samt busshållplats. Med cykeln tar man sig snabbt och lätt till Långsjöbadet, Långbro värdshus samt till Älvsjö station/centrum.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.