Långbrokungens Väg 2 / Långbro Park / Älvsjö / STOCKHOLM

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 135 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Långbrokungens Väg såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långbrokungens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna rymliga och ljusa gaveltrea med öppen planlösning i vackra Långbro Park. Lägenheten har ett rymligt badrum med tvättmaskin och tumlare från Miele samt två sovrum skilda åt varav ett har en walk-in-closet. Kök med nylackerade skåpluckor och vardagsrum med stora fönsterpartier där naturen finns utanför. I avgiften ingår både TV kanaler (basutbud) och bredband 100 Mb.
Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol där det är gott om plats för fyra plus en grill. Lediga P-platser finns f.n.

I vackra Långbro Park får du livskvalité med promenadstråk, stora gräsytor och god spis från Långbro Värdshus. Här samsas byggnader från 1900-talets början med hus byggda 100 år senare. 10 minuters gångväg till T-bana och centrum med bra serviceutbud. Bussar mot bl. a Huddinge och Älvsjö station.


Välkommen till en rymlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration