Lisebergsvägen 123 / Liseberg Örby Älvsjö / Älvsjö / STOCKHOLM

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
987 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lisebergsvägen såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Lisebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liseberg Örby Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbart boende med låg månadsavgift i välskött fastighet från 1923 belägen mitt bland vackra villor i lummigt, lugna omgivningar. Ljus och trivsam liten hörn-etta med möjlighet att skapa ett boende med känsla och unicitet. Idag består lägenheten av ett rymligt och lättmöblerat rum samt ytterligare ett rum med kokskåp (möjlighet för kök). Här bor du i en liten bostadsrättsförening med egen gemensam trädgård med två fina uteplatser. I huset finns gemensam bastu för medlemmarna - en relaxdel är på gång. Obligatorisk p-plats hör till lägenheten. Välkommen till ett boende att känna stolthet över.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration