Sandalettgatan 1, / Älvsjö staden / Älvsjö / Stockholm

Utmärkt 4:a med påkostade materialval och bästa balkongläget i ogenerat sydvästläge!

Slutpris
4 510 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
4 992 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandalettgatan såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Sandalettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö staden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd 4.a med påkostade materialval och solig balkong i bästa syd-västläge med ogenerad utsikt! Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån når du en riktigt bra balkong ut mot en glänta av innergårdar med sol från ca 11.30 ända fram till solnedgång. Alla tre sovrummen vetter mot lugn innergård med isolerande 3-glas fönster för harmoniska nätter. Köket håller en högre standard med dubbelkyl och dubbelfrys och en härlig köksö samt alla vitvaror i fräscht rostfritt och mer än tillräckligt med förvaring för hela familjen. Stort och fräscht badrum med stilfullt kakel och klinker i samma ton. Tvättmaskin och torktumlare som klarar lite mer än standardvikt från Siemens. Finns även en gästtoalett i hallen. Ta hissen direkt ner till Garaget!
Föreningens ekonomiska kalkyl ser god ut med en skuld på ca 12 000 kr/kvm vilket anses som bra utifrån fastighetens nyskick där de större renoveringarna ligger långt bort i tiden.

En kort promenad bort finner man utmärkta kommunikationer med Pendeltåg och ett flertalet bussar som tar dig i alla riktningar i stan. i Älvsjö centrum ligger även flera matbutiker, restauranger, banker, hotell och gym.

Vill du bo i något nytt med högre standard till ett överkomligt pris har du hittat rätt.

Välkommen hem

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.