Sandalettgatan 1,

Sandalettgatan 1,

Slutpris

4 510 000 kr


Älvsjö staden— Älvsjö— Stockholm

Sandalettgatan 1,


Slutpris
4 510 000 kr

Älvsjö staden— Älvsjö— Stockholm

Utmärkt 4:a med påkostade materialval och bästa balkongläget i ogenerat sydvästläge!

Nybyggd 4.a med påkostade materialval och solig balkong i bästa syd-västläge med ogenerad utsikt! Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån når du en riktigt bra balkong ut mot en glänta av innergårdar med sol från ca 11.30 ända fram till solnedgång. Alla tre sovrummen vetter mot lugn innergård med isolerande 3-glas fönster för harmoniska nätter. Köket håller en högre standard med dubbelkyl och dubbelfrys och en härlig köksö samt alla vitvaror i fräscht rostfritt och mer än tillräckligt med förvaring för hela familjen. Stort och fräscht badrum med stilfullt kakel och klinker i samma ton. Tvättmaskin och torktumlare som klarar lite mer än standardvikt från Siemens. Finns även en gästtoalett i hallen. Ta hissen direkt ner till Garaget!
Föreningens ekonomiska kalkyl ser god ut med en skuld på ca 12 000 kr/kvm vilket anses som bra utifrån fastighetens nyskick där de större renoveringarna ligger långt bort i tiden.

En kort promenad bort finner man utmärkta kommunikationer med Pendeltåg och ett flertalet bussar som tar dig i alla riktningar i stan. i Älvsjö centrum ligger även flera matbutiker, restauranger, banker, hotell och gym.

Vill du bo i något nytt med högre standard till ett överkomligt pris har du hittat rätt.

Välkommen hem


Boarea
93 kvm
Avgift
4 992 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-19

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Sandalettgatan såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Sandalettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.