Sök Meny
Såld

Stockholm / Älvsjö - Gamla Älvsjö / Spjutbärarvägen 2

I hjärtat av G:a Älvsjö, på solig, plan trädgårdstomt ligger detta vackra hus från förra sekelskiftet. Byggnaden är ursprungligen uppförd 1910, i det som då hette Elfsjö villastad. Därefter är huset tillbyggt 2011 och rymmer idag upp till 6 sovrum, fina sällskapsytor, tre duschrum och ett badrum. I den tillbyggda delen finns ett rymligt varmgarage. Huset som är mycket välvårdat, och med varsam hand förädlat och har mycket av sin ursprungliga karaktär och charm bevarad och återskapad. Den stora hörntomten är perfekt för barnens lek, för härliga stunder i solen eller för sköna utekvällar på terrassen med vännerna. Läget är som på en lugn bullerbygata på landet men ändå bara på kortare gångavstånd till Älvsjö station.

Sponsrade länkar
Stockholm / Älvsjö / Gamla Älvsjö
Spjutbärarvägen 2
Slutpris: 11 900 000 kr
Boarea/biarea: 188/89 kvm
Driftkostnad: 39 880 kr/år
Tomtarea: 775 kvm
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Spjutbärarvägen