Spjutbärarvägen 2 / Gamla Älvsjö / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
11 900 000 kr
Boarea/biarea
188/89 kvm
Driftkostnad
39 880 kr/år
Tomtarea
775 kvm
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Spjutbärarvägen såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Spjutbärarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av G:a Älvsjö, på solig, plan trädgårdstomt ligger detta vackra hus från förra sekelskiftet. Byggnaden är ursprungligen uppförd 1910, i det som då hette Elfsjö villastad. Därefter är huset tillbyggt 2011 och rymmer idag upp till 6 sovrum, fina sällskapsytor, tre duschrum och ett badrum. I den tillbyggda delen finns ett rymligt varmgarage. Huset som är mycket välvårdat, och med varsam hand förädlat och har mycket av sin ursprungliga karaktär och charm bevarad och återskapad. Den stora hörntomten är perfekt för barnens lek, för härliga stunder i solen eller för sköna utekvällar på terrassen med vännerna. Läget är som på en lugn bullerbygata på landet men ändå bara på kortare gångavstånd till Älvsjö station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration