Spjutbärarvägen 2

Spjutbärarvägen 2

Slutpris

11 900 000 kr


Gamla Älvsjö— Älvsjö— Stockholm

Spjutbärarvägen 2


Slutpris
11 900 000 kr

Gamla Älvsjö— Älvsjö— Stockholm

I hjärtat av G:a Älvsjö, på solig, plan trädgårdstomt ligger detta vackra hus från förra sekelskiftet. Byggnaden är ursprungligen uppförd 1910, i det som då hette Elfsjö villastad. Därefter är huset tillbyggt 2011 och rymmer idag upp till 6 sovrum, fina sällskapsytor, tre duschrum och ett badrum. I den tillbyggda delen finns ett rymligt varmgarage. Huset som är mycket välvårdat, och med varsam hand förädlat och har mycket av sin ursprungliga karaktär och charm bevarad och återskapad. Den stora hörntomten är perfekt för barnens lek, för härliga stunder i solen eller för sköna utekvällar på terrassen med vännerna. Läget är som på en lugn bullerbygata på landet men ändå bara på kortare gångavstånd till Älvsjö station.


Boarea/biarea
188/89 kvm
Driftkostnad
39 880 kr/år
Tomtarea
775 kvm
Såld
2017-06-21

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på spjutbärarvägen såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på spjutbärarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.