Stora Kvinns väg 74 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 550 000 kr
Referensnummer
105 142
Boarea
109.5 kvm
Avgift
6 374 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns väg 74 såldes av oss 2014-09-29. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I K-märkt fastighet från 1909 bor du här med storslagen rymd och funktionell planlösning granne med utsikten rakt in i Långbro park. Lägenheten karaktäriseras av det nästan överdådigt stora vardagsrummet, takhöjden om ca 3,90 m samt de stora, spröjsade fönstren som sträcker sig nästan hela vägen upp till taket. Lägenheten som ställdes i ordning 2002 har alla moderna bekvämligheter samt egen tvättavdelning i badrummet. Läget i parken är härligt med utsikt över gräsmattor och hundraåriga träd. Nästan runt hörnet finns Långbro värdshus, trädgårdscaféet samt dammen med sin fina närmiljö. Inom gångavstånd finns T-bana, affärer och mängder av service i Fruängens centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.