Stora Kvinns väg 4 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
3 730 000 kr
Referensnummer
177 651
Boarea
87 kvm
Avgift
5 011 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns väg 4 såldes av oss 2014-09-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gillar du bra lägen så ligger denna lägenhet med ett av de bättre. Här bor du centralt i parken med närhet till dammen, värdshuset, samt trädgårdscaféet men också nära T-banan och centrum i Fruängen. I denna rymliga 3:a bor du med den stora, inglasade balkongen i soligt söderläge och med en fin vy över den gamla trädgårdsmästarvillan. Lägenheten har påtagligt goda förvaringsmöjligheter, ett generöst badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt att det i huset finns det hiss. Föreningen innehar även ett stort antal garage- och p-platser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.