Stora Kvinns väg 58, bv / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
204 114
Boarea
100.5 kvm
Avgift
6 657 kr/mån
Driftkostnad
830 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2014-11-23. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med stor södervänd uteplats och med parken som granne! Luftigt utformad 4:a med öppen planlösning och fönster i två väderstreck. Trivsamt boende som präglas av uteplatsen om ca 17 kvm där du kan njuta av ljudet från fontänernas porlande i dammen. Utmärkande för lägenheten är också den öppna och generösa planlösningen i kök/vardagsrum. Läget i parken är underbart centralt med kort gångavstånd till dammen, parkcaféet och Värdshuset. Och för barnen kommer parken att bli världen bästa lekplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.