Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Älvsjö - Långbro Park / Stora kvinns väg 78

Högst upp i Långbro parks mest eftertraktade sekelskiftesfastighet tronar denna möjliga 2:a

Högst upp i Långbro parks mest eftertraktade fastighet finner du denna underbara och rejäla etta med studiokänsla. Möjlig mini 2:a! Rummet bjuder på ett imponerande ljusinsläpp från massiva fönsterpartier, riktade i sydväst med vackra spröjsade fönster och djupa fönsternischer. Fina vitlaserade parkettgolv genomgående i hela lägenheten med flera originaldetaljer som stuckatur i taket och djupa fönstervalv. Takhöjden sträcker sig ca 3 meter vilket ökar på rymden enormt i hela lägenheten. Öppen social planlösning mellan kök och rum. Det finns även en stor Walk-in-closet för en riklig förvaring vilken skulle kunna göras om till ett litet sovrum. Fräscht helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Internet och kabel-tv ingår i avgiften!

Lite historik om fastigheten; den översta våningen i huset utgjordes av tjänstebostäder för personalen när detta en gång var kvinnoavdelningen av ett sjukhus. Hela fastigheten totalrenoverades 2001. Alla lägenheter är helt unika med individuella planlösningar beroende på anpassning till det gamla husets tjocka väggar. Huset är beläget mitt i hjärtat av populära Långbro park som är en parkliknande miljö av engelsk stil med damm och fina promenadstråk.
Kort sagt detta är en unik chans att förvärva ett drömboende!

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Älvsjö / Långbro Park
Stora kvinns väg 78
Slutpris: 2 925 000 kr
Boarea: 43 kvm
Avgift: 3 300 kr/mån
Driftkostnad: 340 kr/mån
Rum: 1 rum (1 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Stora Kvinns Väg