Stora kvinns väg 78 / Långbro Park / Älvsjö / STOCKHOLM

Högst upp i Långbro parks mest eftertraktade sekelskiftesfastighet tronar denna möjliga 2:a

Slutpris
2 925 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
3 300 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i Långbro parks mest eftertraktade fastighet finner du denna underbara och rejäla etta med studiokänsla. Möjlig mini 2:a! Rummet bjuder på ett imponerande ljusinsläpp från massiva fönsterpartier, riktade i sydväst med vackra spröjsade fönster och djupa fönsternischer. Fina vitlaserade parkettgolv genomgående i hela lägenheten med flera originaldetaljer som stuckatur i taket och djupa fönstervalv. Takhöjden sträcker sig ca 3 meter vilket ökar på rymden enormt i hela lägenheten. Öppen social planlösning mellan kök och rum. Det finns även en stor Walk-in-closet för en riklig förvaring vilken skulle kunna göras om till ett litet sovrum. Fräscht helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Internet och kabel-tv ingår i avgiften!

Lite historik om fastigheten; den översta våningen i huset utgjordes av tjänstebostäder för personalen när detta en gång var kvinnoavdelningen av ett sjukhus. Hela fastigheten totalrenoverades 2001. Alla lägenheter är helt unika med individuella planlösningar beroende på anpassning till det gamla husets tjocka väggar. Huset är beläget mitt i hjärtat av populära Långbro park som är en parkliknande miljö av engelsk stil med damm och fina promenadstråk.
Kort sagt detta är en unik chans att förvärva ett drömboende!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration