Stora kvinns väg 64 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Med en fantastisk balkong under helt bar himmel med utsikt över vackra Långbro Park

Slutpris
3 820 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 439 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen näst högst upp i huset med en mycket generös balkong under helt bar himmel ligger denna möjliga trea i hjärtat av Långbro Park! Balkongen ligger i sydostlig riktning med morgonsol ända fram tills ca 15.00 på dagen, under sommarmånaderna även något längre på grund av det höga läget i huset. För att öka trivselfaktorn ytterligare medföljer här en måttbeställd solmarkis som går att automatisera för sol och regn. I dagsläget disponeras lägenheten som en tvåa med öppen och luftig planlösning mot kök och matsalsdel samt vardagsrum. Genomgående fina parkettgolv och välbevarade ytskikt i hela lägenheten. Marbodalskök med alla materialval i klassiskt vitt från Bosch. Ett rymligt sovrum med flera garderober för riklig förvaring. Modernt och fräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och även golvvärme. Internet och kabel-TV ingår avgiften.

Du som har bil kan njuta av lyxen att ta hissen direkt från våningsplanet ner till garaget – speciellt uppskattat på vintern.

Här bor man med modern och komfortabel standard i ett centralt och fint läge i parken, nära till populära Långbro värdshus och T-bana i Fruängens centrum.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration