Stora Kvinns Väg 78 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea/biarea
71/43 kvm
Avgift
4 926 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett boende med många möjligheter mitt i natursköna Långbro park. Sekelskifte med 3,7 meter i takhöjd, stora spröjsade fönster och vackert ljusinsläpp i söderläge.
Bostaden har 43 kvm biarea i form av ett stort loft och två rum på nederplan. Köket är avdelat med en bardel mot det stora rummet med plats för ett kombinerat kök/vardagsrum. Stort rum bredvid som kan användas som vardagsrum/sovrum. Ovan köket finns ett stort loft som kan användas som sov/lekdel eller gaminghörna. Trappa från köket leder till nederplanet där det finns två sovrum.

Förening med stabil ekonomi där bergvärme installerades 2016 och TV/bredband ingår i avgiften. Flera trevliga gemensamhetsutrymmen i fastigheten.

Vackra Långbro Park har stora gräsytor där byggnader från 1900-talets början varsamt samsas med hus byggda 100 år senare.
Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångväg till centrum och T-bana. Flera bussar mot bl. a Älvsjö station och Huddinge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.