Storhagsvägen 11

Storhagsvägen 11


Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Storhagsvägen 11



Herrängen— Älvsjö— Stockholm

50-talsretro för den renoveringsintresserade.

På en stor hörntomt ligger denna unika 50-talsvilla. Nuvarande ägare var den som ritade och lät uppföra hus 1954 och sedan dess har inte mycket förändrats. Huset är en dröm för den som uppskattar 50-talets arkitektur med stora fönsterpartier, smidesdetaljer, stora sällskapsytor samt dessutom med de små detaljerna bevarade.

Planlösningen är perfekt med ett bostadsplan fördelat på stort vardagsrum och matsal med generösa ljusinsläpp från två håll och ett klassiskt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring - allt hänger ihop på ett naturligt sätt. Här finns dessutom en privat del med tre sovrum och badrum. I entréplan finns två rum med egen ingång, ett unikt lite kök, wc och garderob - kan enkelt bli en liten uthyrnings-/generationsdel. Här finns dessutom tvättstuga, förrådsutrymmen och ett garage.

Den stora härliga hörntomten om hela 1000 kvm ger gott om plats för barns lekar och den egna odlingen.

I närområdet finns populära Herrängen skola, ett flertal förskolor, grönområden och Långsjön - nära stan men med allt som en barnfamilj kan önska sig.
Vill man ta sig till stan är det endast 300 meter till buss 144:s station på Apelvägel vilket för att man på Älvsjö station på ca 15 minuter. Med pendeltåget är det sedan endast 10 minuter till t-centralen.


Boarea/biarea
170/43 kvm
Driftkostnad
29 536 kr/år
Tomtarea
996 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-26

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Storhagsvägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Storhagsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.