Storhagsvägen 11 / Herrängen / Älvsjö / Stockholm

50-talsretro för den renoveringsintresserade.

Boarea/biarea
170/43 kvm
Driftkostnad
29 536 kr/år
Tomtarea
996 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Storhagsvägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Storhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor hörntomt ligger denna unika 50-talsvilla. Nuvarande ägare var den som ritade och lät uppföra hus 1954 och sedan dess har inte mycket förändrats. Huset är en dröm för den som uppskattar 50-talets arkitektur med stora fönsterpartier, smidesdetaljer, stora sällskapsytor samt dessutom med de små detaljerna bevarade.

Planlösningen är perfekt med ett bostadsplan fördelat på stort vardagsrum och matsal med generösa ljusinsläpp från två håll och ett klassiskt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring - allt hänger ihop på ett naturligt sätt. Här finns dessutom en privat del med tre sovrum och badrum. I entréplan finns två rum med egen ingång, ett unikt lite kök, wc och garderob - kan enkelt bli en liten uthyrnings-/generationsdel. Här finns dessutom tvättstuga, förrådsutrymmen och ett garage.

Den stora härliga hörntomten om hela 1000 kvm ger gott om plats för barns lekar och den egna odlingen.

I närområdet finns populära Herrängen skola, ett flertal förskolor, grönområden och Långsjön - nära stan men med allt som en barnfamilj kan önska sig.
Vill man ta sig till stan är det endast 300 meter till buss 144:s station på Apelvägel vilket för att man på Älvsjö station på ca 15 minuter. Med pendeltåget är det sedan endast 10 minuter till t-centralen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.