Tröskverksvägen 98 / Långbro/Älvsjö / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
6 750 000 kr
Boarea/biarea
204/76 kvm
Driftkostnad
29 647 kr/år
Totalareal
550 kvm
Rum
7 rum (3-6 sovrum)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Tröskverksvägen såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Tröskverksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro/Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig, välskött villa med plats för den stora familjen! Ni får över 200 kvm fin-fin boyta med fantastiska sociala ytor där man utan prut kan ha tjugo sittande gäster vid middagsbordet. Planlösningen på entréplanet är öppen mellan kök, vardagsrummet och övriga sällskapsytor. Känn lyxen av att ha ett hus med TRE badrum plus WC varav två av badrummen återfinns på övre planet tillsammans med allrum och tre bra sovrum, varav två har utgång till balkong. Även husets tvättstuga är smart och strategiskt placerad på övre plan där kläderna förvaras och där klädbytet sker.
Plan, friköpt tomt med plats för studsmattan och busiga barn. Framsidan har en uteplats och det finns två balkonger med söderläge och en mindre uteplats med utgång från sällskapsdelen.
Huset byggdes ut och renoverades i början av 1990-talet och luft/vattenvärmepumpen är från 2008. Stor flexibilitet finns att använda del av huset till egen verksamhet eller gigantiskt hobbyrum/verkstad då garaget är 44 kvm och det fristående garaget 16 kvm. Dessutom finns i källarplanet ett rum med badrum och egen ingång som passar perfekt för tonåringen eller som uthyrningsdel!

Goda kommunikationer med två minuters gångväg till hållplats för buss 141 som tar dig till Telefonplan på sex minuter. Till Älvsjö station med pendeltåg tar det cirka 15 minuter att gå och i närheten går buss 173 och 161.

Välkommen till en rymlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration