Vildrosstigen 3 / Älvsjö-Herrängen / Älvsjö / Stockholm

Med attraktivt och barnvänligt läge i idylliska Herrängen

Slutpris
6 850 000 kr
Boarea/biarea
168/100 kvm
Driftkostnad
43 500 kr/år
Totalareal
636 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-05-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Vildrosstigen såldes av oss 2019-05-12. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Vildrosstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö-Herrängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta rymliga och välplanerade hus beläget på en friköpt och barnvänlig tomt med attraktivt läge i Herrängen. Kom på visning av ett många möjligheters hus! Här finns gott om plats för alla i den lite större familjen. Här erbjuds hela 7 rum och kök fördelat på en total area av 168+100 kvm. Huset präglas av generösa umgängesytor med bl.a ett stort och luftigt kök med fönster i tre väderstreck, ett rejält vardagsrum med fint ljusinsläpp från två större fönsterpartier. Behöver du, så finns möjlighet till 6 sovrum i bostadsplan. Dessutom finns tillgång till wc på samtliga tre våningsplan. i källarplan finns även en välfungerande bastu och dusch samt öppen spis. Huset står på en solig, lättskött och plan trädgårdstomt omgärdad av en vacker häck som också skyddar mot insyn. Uteplatsen ligger soligt i syd/västläge med sol i stort sett hela dagen. Det finns även en generös och solig balkong som nås från det större sovrummet på ovanvåningen.

Läget i området är trivsamt lugnt och ändå nära bra kommunikationer. I närområdet finner du Herrängens gård med café, festvåning och catering. I närheten ligger även Långsjön som på sommaren är en uppskattad badsjö och på vintern plogas här en uppskattad skridskobana. Välkomna till ett boende som har alla förutsättningar att bli en livsstil.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget på lugn gata utan genomfartstrafik med närhet till Herrängens skola.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.