Utsiktsvägen 6

Utsiktsvägen 6

Slutpris

2 715 000 kr


Årsta havsbad— Haninge

Utsiktsvägen 6


Slutpris
2 715 000 kr

Årsta havsbad— Haninge

Chans till ett riktigt drömboende!

Sällan till salu - högt belägen fastighet i populära Årsta Havsbad!

Nu finns chansen att förvärva denna fastighet på Utsiktsvägen 6 i Årsta Havsbad. Precis som adressen hintar om så finns nu en av de eftertraktade fastigheterna med chans till havsutsikt ute till försäljning.

Fastigheten är belägen på höjden och idag finns en gammal byggnad på tomten som enklast jämnas med marken och ersätts av ett nytt boningshus. De befintliga byggnaderna på tomten har en mycket begränsad standard och nedsatt skick. Här finns istället möjligheten att bygga din egna sommardröm.

Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifterna är betalda. Fastigheterna får enligt detaljplan bebyggas med en största byggnadsarea om 1/10 av tomtstorleken. Ett uthus får även bebyggas med en största byggnadsarea om 10 kvm.

På fastigheten finns även fiber indraget.

Årsta Havsbad är ett mycket populärt område med goda kommunikationer och endast några minuters bilresa till Väg 73 som tar dig raka vägen till Centrala Stockholm. Området präglas av både fritidsboenden och många permanenta boenden. Under sommarhalvåret kommer många besökare till den fina stranden och i närområdet finns både café, en mataffär och restaurang.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Driftkostnad
3 700 kr/år
Tomtarea
637 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HANINGE ALVSTA 7:115
Såld
2021-11-12

Mäklarhuset Haninge

Denna tomt på Utsiktsvägen såldes av oss 2021-11-12. Se alla våra försäljningar i Årsta havsbad samt även på Utsiktsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.