Bränningevägen 32 / Årsta / STOCKHOLM

Gavel 3:a och möjlig 4:a med ca 8 kvm stor balkong i solläge i nyproducerat hus.

Slutpris
5 070 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 042 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bränningevägen såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Bränningevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavel 3:a och möjlig 4:a med ca 8 kvm stor balkong i solläge i nyproducerat hus. Var den första att beträda dina golv, känna duschens strålar, koppla av på balkongen och slå upp fönstret för att höra skogens symfonier.

Det bästa av två världar med perfekt läge intill kommunikation och närservice. Sjusovarvänligt avstånd till buss och tvärbana som tar dig till Årstabergs pendeltåg eller T-bana vid Gullmarsplan/Liljeholmen. Ett påtagligt lugn ett mäklar-sten-kast utanför bostaden med härliga promenadstråk genom grönområden och kolonilotter, Årstagård och Årstaskogen med motionsslinga och bad i Årstaviken där skogens dofter och symfonier av vacker fågelsång hörs (koltrasten Mozart sjunger ofta i de här områdena).

Du har Årstapärlan framför dig - välkommen att uppleva den på plats!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration