Glindragränd 12, 3 tr

Glindragränd 12, 3 tr

Slutpris

4 250 000 kr


Årsta— STOCKHOLM

Glindragränd 12, 3 tr


Slutpris
4 250 000 kr

Årsta— STOCKHOLM

Underbar, nyproducerad gaveltrea högt upp med fin finish, två balkonger och utsikt mot Globen

Riktigt fin, alldeles nyproducerad och precis inflyttningsklar drömtrea i nya Årstastråket och Lindes Backe! Här bor du storstadsnära och småstadscharmigt i bekväm Årstamiljö bara tio minuters promenad från Årsta Torg. Bostaden ligger på våning 3 av 4 och har ett perfekt, lugnt och skyddat läge med fönster i tre väderstreck. Ultimat planerad med omsorgsfullt utnyttjade ytor med påkostat, modernt och fullutrustat Vedumkök i vitt med speglade luckor och med matplats för ca sex personer i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns två sovrum, ett större och ett mindre, som båda har fönster på båda väggsidor, en rymlig klädkammare med Elfa-inredning och ett stort, helkaklat badrum med ljust granitgrått klinkergolv och stora, vita väggplattor, vädringsfönster, dusch med vikväggar av glas, rostfri handdukstork, wc, vit kommod med spegel ovanför samt tvättbänk med linneskåp, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har också två balkonger med perfekta sollägen i två olika väderstreck. Den ena med utgång från stora sovrummet med fin morgonsol och rak utsikt mot Globen och den andra med utgång från vardagsrummet med eftermiddagssol i högt läge utan insyn med fri utsikt över Arlaparken nedanför.

I föreningen finns all bekvämlighet som innergård med lekplats, tvättstuga, gemensamhetslokal, källarförråd, barnvagnsrum, garage och till och med en liten cykelverkstad för de boende. Telia Triple Play med bredband, tv och telefoni finns i husen. Flera bussar passerar precis utanför och det är två-tre minuters promenad till tvärbanan med hållplats Linde. Härifrån Lindes Backe är det två stationer till Gullmarsplan och tre stationer i andra riktningen till Årstabergs pendeltågsstation. Kommunikationerna är goda med alla slags färdmedel och du tar dig in till innerstan på under 15 minuter.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 978 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-12-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.