Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Årsta / Glindragränd 12, 3 tr

Underbar, nyproducerad gaveltrea högt upp med fin finish, två balkonger och utsikt mot Globen

Riktigt fin, alldeles nyproducerad och precis inflyttningsklar drömtrea i nya Årstastråket och Lindes Backe! Här bor du storstadsnära och småstadscharmigt i bekväm Årstamiljö bara tio minuters promenad från Årsta Torg. Bostaden ligger på våning 3 av 4 och har ett perfekt, lugnt och skyddat läge med fönster i tre väderstreck. Ultimat planerad med omsorgsfullt utnyttjade ytor med påkostat, modernt och fullutrustat Vedumkök i vitt med speglade luckor och med matplats för ca sex personer i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns två sovrum, ett större och ett mindre, som båda har fönster på båda väggsidor, en rymlig klädkammare med Elfa-inredning och ett stort, helkaklat badrum med ljust granitgrått klinkergolv och stora, vita väggplattor, vädringsfönster, dusch med vikväggar av glas, rostfri handdukstork, wc, vit kommod med spegel ovanför samt tvättbänk med linneskåp, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har också två balkonger med perfekta sollägen i två olika väderstreck. Den ena med utgång från stora sovrummet med fin morgonsol och rak utsikt mot Globen och den andra med utgång från vardagsrummet med eftermiddagssol i högt läge utan insyn med fri utsikt över Arlaparken nedanför.

I föreningen finns all bekvämlighet som innergård med lekplats, tvättstuga, gemensamhetslokal, källarförråd, barnvagnsrum, garage och till och med en liten cykelverkstad för de boende. Telia Triple Play med bredband, tv och telefoni finns i husen. Flera bussar passerar precis utanför och det är två-tre minuters promenad till tvärbanan med hållplats Linde. Härifrån Lindes Backe är det två stationer till Gullmarsplan och tre stationer i andra riktningen till Årstabergs pendeltågsstation. Kommunikationerna är goda med alla slags färdmedel och du tar dig in till innerstan på under 15 minuter.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Årsta
Glindragränd 12, 3 tr
Slutpris: 4 250 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 978 kr/mån
Driftkostnad: 654 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Årsta / Glindragränd
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.