Marviksvägen 7, 1 tr

Marviksvägen 7, 1 tr

Slutpris

4 400 000 kr


Årsta— Stockholm

Marviksvägen 7, 1 tr


Slutpris
4 400 000 kr

Årsta— Stockholm

Perfekt planerad gaveltrea med utsikt mot Årstas naturreservat och Söders takåsar!

Varmt välkomna till denna väldisponerade trea om 79 kvm i populärt barnvänligt område inbäddad i Årstas lugna och vackra naturreservat. Här bor du uppe bland trädkronorna med himlen som närmsta granne. Väldisponerade kvadratmeter fördelat på två fina och funktionella sovrum, ett badrum med tvättpelare samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till lägenhetens balkong med eftermiddagssol! Lägenheten karaktäriseras av social samvaro och har ett magiskt ljus från fönster i flera väderstreck. Detta är ett modernt boende med hög maskinell-och materiell utrustning enligt nybyggnadsstandard och med ett oslagbart läge på Årstas bästa adress; Marviksvägen!

Brf Skälderviken 1 är en populär förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och det finns goda möjligheter till parkeringsplats. Kabel-Tv och Bredband ingår i avgiften.

Marviksvägen ligger lugnt belägen med naturen runt knuten vid utkanten av Årstaviken nära Dianelund. Närhet till strövområden, Södermalm, Gullmarsplan, Årsta Torg med service, butiker samt utmärkta kommunikationer. Buss 160 går i skytteltrafik genom Årsta mellan Gullmarsplan och Årsta/Liljeholmen. Vid Gullmarsplan finns tunnelbana, tvärbana och bussterminal. Vid Årstaberg finns pendeltåg, tvärbana och bussterminal. Till Stockholm Central tar det 20 min kollektivt.


Boarea
79 kvm
Avgift
4 551 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-02-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.