Ätravägen 18, 2 tr

Ätravägen 18, 2 tr

Slutpris

4 000 000 kr


Bagarmossen— Stockholm

Ätravägen 18, 2 tr


Slutpris
4 000 000 kr

Bagarmossen— Stockholm

Accepterat pris! Ring för visning. Välkommen till en 4:a i populära Bagarmossen i modernt hus från 2008 med hiss. Bostaden har härliga Nackareservatet precis runt hörnet så det är bara att knyta löparskorna eller dra på skidorna utanför porten och ge sig iväg! Bostaden präglas av en härlig öppen planlösning med stora ljusinsläpp från flera fönster och en stor balkong. Denna bostad passar perfekt för en familj som gillar att bjuda vänner på middag eller fest! På föreningens gård finns en lekplats och här kan barnen springa fritt. Föreningen har god ekonomi och har amorterat på sin skuld under flera års tid. Bredbandsfiber (s.k. open net) och Comhem finns i huset. Föreningen har egna p-platser (vissa med el) , alla uthyrda med 0 i kö just nu. Ca 8 minuters promenad till Bagarmossens t-bana och torg. Nästan lika nära till Kärrtorp.


Boarea
90 kvm
Avgift
5 143 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-07

Mäklarhuset Älvsjö

Denna lägenhet på Ätravägen såldes av oss 2018-08-07. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Ätravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.