Ätravägen 18, 2 tr / Bagarmossen / Stockholm

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 143 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ätravägen såldes av oss 2018-08-07. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Ätravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris! Ring för visning. Välkommen till en 4:a i populära Bagarmossen i modernt hus från 2008 med hiss. Bostaden har härliga Nackareservatet precis runt hörnet så det är bara att knyta löparskorna eller dra på skidorna utanför porten och ge sig iväg! Bostaden präglas av en härlig öppen planlösning med stora ljusinsläpp från flera fönster och en stor balkong. Denna bostad passar perfekt för en familj som gillar att bjuda vänner på middag eller fest! På föreningens gård finns en lekplats och här kan barnen springa fritt. Föreningen har god ekonomi och har amorterat på sin skuld under flera års tid. Bredbandsfiber (s.k. open net) och Comhem finns i huset. Föreningen har egna p-platser (vissa med el) , alla uthyrda med 0 i kö just nu. Ca 8 minuters promenad till Bagarmossens t-bana och torg. Nästan lika nära till Kärrtorp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration