Bergsrådsvägen 34 / Bagarmossen / Stockholm

1:a m Balkong

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
19 kvm
Avgift
1 574 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2019-07-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsrådsvägen såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Bergsrådsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 1:a om ca 19 kvm belägen i rofyllt område på lugn gata. Ett perfekt första boende med rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier mot lummig baksida. En hall med såväl avlastning- som förvaringsmöjligheter. Allrum med vackra ytskikt och stort fönsterparti. Allrum som disponeras genom både soffa med soffbord samt matplats, sovplats via sovalkov med ljusa väggar. Kokvrå med arbetsytor i laminat samt vit skåpsinredning. Snabbt tillträde möjligt!

Promenadavstånd 3-4 min promenad till Bagarmossens T-bana och centrum med butiker, livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. T-banan tar dig in till Södermalm och Medborgarplatsen på ca 10 minuter. Det finns bussar (även nattbuss).

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.