Emågatan 37

Emågatan 37

Slutpris

2 700 000 kr


Bagarmossen— Stockholm

Emågatan 37


Slutpris
2 700 000 kr

Bagarmossen— Stockholm

Möjlig 3:a - Granne med Skogen!

Bo i charmiga Bagarmossen - med kort gångavstånd till både centrum & t-bana, och samtidigt nära till skog & natur! Här säljer vi nu en riktigt trevlig 2:a om ca 57 kvm i bra skick. Lägenheten har varsamt renoverats med bl a behållna originalinredning och gamla vackra golv. Stort sovrum som rymmer dubbelsäng, garderober och en klädkammare. Badrummet är helkaklat och stambytt. Vardagsrummet rymmer såväl större matbord som soffhörna, på golvet ligger en vacker fiskbensparkett. Bra med förvaring i lägenheten med både garderober och en klädkammare.

Här bor man i ett centralt läge i Bagarmossen. Mindre bostadsrättsförening som nyligen gjort bl a takrenovering, stambyte, nya balkonger och fasadrenovering. Bakom huset ligger Nackareservatet med gång- och cykelvägar, badsjöar, golfbana, skidspår och mycket mer. Här kan man ha ett aktivt friluftsliv såväl sommar- som vintertid om man önskar!

Välkommen på visning av denna trevliga lägenhet!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 501 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.