Emågatan 37 / Bagarmossen / Stockholm

Möjlig 3:a - Granne med Skogen!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 501 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Emågatan såldes av oss 2019-11-10. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Emågatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i charmiga Bagarmossen - med kort gångavstånd till både centrum & t-bana, och samtidigt nära till skog & natur! Här säljer vi nu en riktigt trevlig 2:a om ca 57 kvm i bra skick. Lägenheten har varsamt renoverats med bl a behållna originalinredning och gamla vackra golv. Stort sovrum som rymmer dubbelsäng, garderober och en klädkammare. Badrummet är helkaklat och stambytt. Vardagsrummet rymmer såväl större matbord som soffhörna, på golvet ligger en vacker fiskbensparkett. Bra med förvaring i lägenheten med både garderober och en klädkammare.

Här bor man i ett centralt läge i Bagarmossen. Mindre bostadsrättsförening som nyligen gjort bl a takrenovering, stambyte, nya balkonger och fasadrenovering. Bakom huset ligger Nackareservatet med gång- och cykelvägar, badsjöar, golfbana, skidspår och mycket mer. Här kan man ha ett aktivt friluftsliv såväl sommar- som vintertid om man önskar!

Välkommen på visning av denna trevliga lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.