Rusthållarvägen 151

Rusthållarvägen 151

Slutpris

2 055 000 kr


Bagarmossen— Stockholm

Rusthållarvägen 151


Slutpris
2 055 000 kr

Bagarmossen— Stockholm

Ljus och stilren etta med ostört, högt och attraktivt läge

Här erbjuds en stilren och hemtrevlig lägenhet vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. I det här hemmet kan vem som helst trivas.

Den stora, inbjudande och välplanerade hallen med stor klädkammare och gott om plats för jackor och skor ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett praktiskt, funktionellt och tidstypiskt kök och ett ljust, välplanerat och socialt allrum med sovalkov, vackert ljusinsläpp, plats för soffa och säng och matbord. Badrummet är fräscht, stambytt och funktionellt och har toalett, dusch, handfat och badrumsskåp.

Här bor du vid ett av Bagarmossens bästa lägen, med Bagarmossens Centrum inom gångavstånd. Nackareservatet ligger en promenad bort och Södermalm finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Bagarmossens Centrum har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
27 kvm
Avgift
2 486 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-17

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Rusthållarvägen såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Rusthållarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.